Overige diensten

Bij QiQQ kennen wij de systemen en infrastructuur van onze klanten tot in detail. Naast de diensten Online Desktop en Werkplekbeheer bieden wij aan onze klanten nog een aantal aanvullende diensten aan. Op deze manier heeft u een aanspreekpunt. Wel zo makkelijk.

Professionele colocatie in een modern datacentrum

Ons datacentrum biedt optimale veiligheid en ondersteuning voor uw hardware. Wij werken met hoogwaardige apparatuur, die garantie biedt voor alle eisen die aan een professioneel datacentrum worden gesteld. De stroomvoorziening en het netwerk van QiQQ zijn volledig redundant uitgevoerd. U werkt met een ultrasnelle internetverbinding en bent altijd op de hoogte van wat er met uw server(s) gebeurt. Ons datacentrum in Zoetermeer is 24/7 toegankelijk met uw eigen access pas.

Overal en altijd uw e-mail met Hosted Exchange

Wilt u overal en altijd uw e-mail kunnen raadplegen? Hosted Exchange ondersteunt de moderne manier van werken. Alle data en instellingen worden gesynchroniseerd voor uw pc, tablet, smartphone of ander device. U hoeft met Hosted Exchange geen dure eigen server te kopen, omdat u gebruikmaakt van de servers van QiQQ. De installatie is super eenvoudig. U bepaalt zelf wie en voor welke onderdelen gebruikers toegang krijgen. Ideaal voor wanneer u veel onderweg bent en flexibel wilt werken.

Telefoneren tegen scherpe tarieven met VOIP

VOIP staat voor Voice over IP, oftewel bellen over een internetverbinding. Met deze dienst profiteert u van lage maandelijkse kosten en voordelige beltarieven. VOIP bij QiQQ is schaalbaar, wat betekent dat u alleen per gebruiker betaalt. Bij personeelswisselingen is opschalen en afschalen per maand mogelijk. VOIP biedt alle gemakken van een moderne telefooncentrale, waaronder gratis intern bellen met collega’s, doorverbinden, in de wacht zetten, keuzemenus en faxen ontvangen via e-mail. Stapt u over naar QiQQ, dan verzorgen wij uw verhuizing en behoudt uw eigen telefoonnummer(s).

Uw eigen Virtual Dedicated Server (VDS)

Bij VDS wordt een fysieke server onderverdeeld in virtuele servers. Het voordeel van VDS is dat u gebruikmaakt van hardware van topkwaliteit, maar hierbij veel lagere kosten heeft. QiQQ biedt maatoplossingen voor antivirusprogramma’s, onderhoud en ondersteuning (SLA’s). Van het aanmaken van extra websites tot het gehele serveronderhoud. Bij QiQQ houden wij het eenvoudig voor u: wanneer u de gewenste software opgeeft, maken wij uw VDS veilig en snel klaar voor gebruik!.

Webhosting pakketten

Onze klanten kunnen bij ons terecht voor diverse webhosting pakketten. Met Website Panel voor Windows, kunt u eenvoudig zelf uw websites, databases, e-mail-, ftp- en database-accounts beheren.

Lees bij Waarom QiQQ? hoe wij ons onderscheiden van onze concurrenten.

Vergelijk Online Desktop en Remote Werkplekbeheer

Lees meer

Schrijf u in voor onze GRATIS demo

Inschrijven demo