Meer flexibiliteit, meer factureerbare uren

img03
Ergotherapiepraktijk Ergo Doen behandelt cliënten vanuit hun eigen werk- en thuisomgeving. Het verlangen naar meer flexibiliteit en minder uren achter het bureau waren aanleiding om de ICT opnieuw in te richten. Met Online Desktop van QiQQ werden de voordelen snel duidelijk.

Overal inloggen met een iPad

In een beperkte tijd moet een ergotherapeut zijn aandacht verdelen tussen cliëntenzorg en administratieve taken. QiQQ koos in overleg met Ergo Doen voor een Online Desktop omgeving waarin standaard software en medische applicaties virtueel beschikbaar zijn gemaakt. In deze vernieuwde omgeving kunnen therapeuten met hun iPad altijd en overal bij hun cliëntendossiers, e-mail, agenda en documenten. Bovendien is de toegang tot vertrouwelijke informatie optimaal beveiligd.

Lagere kosten, meer rendement

De nieuwe ICT-omgeving heeft voor een flinke kosten- en tijdsbesparing gezorgd. Zonder hiervoor zelf de kennis in huis te hebben, kan Ergo Doen vertrouwen op de stabiliteit van een altijd werkende ICT-omgeving. Automatische updates van software, applicaties en documenten zorgen dat alles beschikbaar is met slechts een druk op de knop. De tijd die eerst besteed werd aan het omzetten van papieren naar digitale administratie, kan nu geïnvesteerd worden in zorgverlening aan de cliënten.

Voordelen

  • Minder papieren administratie
  • Optimale flexibiliteit dankzij het werken met iPads
  • Geen investering meer in ICT: transparante maandelijkse kosten
  • Meer declarabele uren voor medewerkers