Team

QiQQ werkt met een team van gedreven technici, IT-consultants, en service-ondersteunend personeel. Dankzij onze kleinschaligheid en onderlinge betrokkenheid kunnen wij onze klanten elke dag de beste oplossingen en service bieden.

Onze technici

Het technische fundament van QiQQ bestaat uit onze ervaren systeembeheerders en programmeurs. Opgegroeid in een tijdperk van snelle technologische ontwikkelingen, hebben zij hun sporen in de ICT-wereld ruimschoots verdiend. Onze technici staren zich niet blind op techniek, rennen niet achter de laatste ontwikkelingen aan, maar kunnen de vertaalslag maken van technologie naar kostenefficiƫnte, gebruikersvriendelijke praktijkoplossingen.

Onze servicemedewerkers

Bereikbaar zijn, snel handelen en helder communiceren zijn de belangrijkste speerpunten van onze dienstverlening. Dit merkt u direct wanneer u contact met ons opneemt. Onze servicemedewerkers geven uitleg in gewone mensentaal en kennen de korte weg van probleem naar oplossing. Dit betekent snel de juiste persoon aan de lijn en snel een technicus op locatie. Met QiQQ is uw ICT niet langer een zorgenkind of onbeheersbare kostenpost, maar een betrouwbare ondersteuning bij al uw werkzaamheden.

Lees bij Waarom QiQQ? hoe wij ons onderscheiden van onze concurrenten.

Onze klanten

Lees onze klantcases om meer te weten over de oplossingen wij bieden en wat onze klanten over ons zeggen:

Vergelijk Online Desktop en Remote Werkplekbeheer

Lees meer

Schrijf u in voor onze GRATIS demo

Inschrijven demo